Monday, April 8, 2013

cubaan pertama

hari ni mama was playing around with my new gadjet. actually sebelum ni dah try guna tp yg manual. so ptg td mama try double pumping guna moto.
jakun jg la, tak biasa guna, dan tak penah tgk org guna. kejap-kejap belek manual, kejap-kejap belek manual. not bad la hasil perahan. for 20 min i manage to get 6 oz.
tp yg tak bestnya, dia punya suction agak menyakitkan. rasa pedih yg sampai malam pun masih terasa. tapi kalau yg manual ok je. so tak taula kalau itu disebabkan kesilapan teknikal, yela br 1st try kan. esk cuba lg dan harapnya it will be better. insyaallah. By da way untuk yang tertanya pump cap apa yg mama nuha guna~ kalau ada yg tanya la ~ mama nuha guna rumble tuff. More info tentang pum ni bleh baca entry mama yg ni.